Skip to Content

Squishmallows Disney Lion King Simba – een zachte knuffel

Wist je dat er in de verkiezing Speelgoed van het Jaar ook een categorie knuffels is? En laat dat nu net de favoriete categorie van mijn dochter zijn! We hadden dan ook het geluk dat we de Squishmallows Disney Lion King Simba van Jazwares mochten ontvangen. Ben je benieuwd wat wij hiervan vinden? Lees dan snel onze review over deze winnaar van de Speelgoed van het Jaar verkiezing.

Squishmallows Disney Lion King Simba

Een mega leuke knuffel: Squishmallows Disney Lion King Simba

Om de Squishmallows kun je niet zomaar heen. Al iets meer dan een jaar zijn deze geweldige knuffels in vrijwel elke speelgoedwinkel te verkrijgen. En als ik dan met mijn dochter in de speelgoedwinkel kom, dan weet ze niet hoe vlug ze naar deze afdeling moet lopen. Elke Squishmallow moet even in haar handen genomen worden, en natuurlijk moet je deze het liefst ook allemaal even inknijpen, haha. Nu is er de Squishmallows Disney Lion King Simba. En deze is al net zo schattig als de andere Squishmallows!

Wat zijn Squishmallows?

Nu vraag je je misschien af wat een Squismallow eigenlijk is. Wat zijn Squishmallows? Squishmallows zijn hele schattige, zachte knuffels. Je kunt er lekker in knijpen. Ze zijn zogenaamd ‘squishy’. En je kunt ze verzamelen. Er zijn heel veel verschillende soorten, van dieren tot bekende karakters.

lion king squishmallow speelgoed van het jaar

Een geweldige Simba knuffel

Deze Simba Squishmallow is een plaatje om te zien. Het is echt een knuffel die perfect is afgewerkt. Deze is gemaakt van superzachte materialen en super aaibaar en knuffelbaar. En natuurlijk heel lekker te ‘squishen’.
Deze knuffel is uitgebracht ter ere van de 30e verjaardag van de Disney film The Lion King. Met deze Squishmallows Disney Lion King Simba kun je dan ook heerlijk knuffelen terwijl je naar de film kijkt. Of terwijl je in bed ligt. Of gewoon de hele dag!
Deze knuffel is 20 centimeter hoog.
En nog een leuk weetje: er zijn in deze Squishmallows serie nog meer personages uit de film verkrijgbaar, zoals Nala, Timon, Pumba & Scar!

detail glitter leeuw

Wat is onze mening over de Squishmallows Disney Lion King Simba?

Over onze mening kan ik kort zijn: dat was liefde op het eerste gezicht! Simba Squishmallow ziet er super zacht, lief en knuffelbaar uit. Je wil er gewoon meteen in knijpen. En dat voelt ook heerlijk! De knuffel nodigt echt uit om aan te raken. Deze is ook lekker om gewoon als soort van kussentje te gebruiken, en hier lekker zacht met je hoofd op te liggen. Geen harde onderdelen, dus heerlijk als kussentje!
Squishmallows Disney Lion King Simba is echt mooi afgewerkt, met mooie glinsterende stof en een klein geborduurd leeuwtje. En ook het staartje is super schattig!

Je koopt hem onder ander op bol *

Squishmallows Disney Lion King Simba

Een winnaar van de Speelgoed van het Jaar Verkiezing

Elk jaar wordt de Verkiezing Speelgoed van het Jaar gehouden. Dit jaar zelfs al voor de 50e keer! De Squishmallows Disney Lion King Simba is dit jaar als één van de winnaars in de categorie pluche uit de bus gekomen. En deze prijs win je niet zomaar, een deskundige vakjury van 20 deskundigen met diverse achtergronden in de speelgoedbranche heeft deze producten geselecteerd.
En als je in de winkel dan speelgoed ziet met deze vertrouwde sticker van dit keurmerk, dan weet je dat het speelgoed zeker weten aan de volgende eisen voldoet:

  • Het is veilig en getest. Zo weet je zeker dat het voldoet aan alle wetgevingen.
  • Het is geen namaak. Zeker met dit soort knuffels, die snel worden nagemaakt is het fijn dit te weten. Zo weet je zeker dat het op een eerlijke manier verkocht wordt.
  • Dit speelgoed biedt optimaal speelplezier.
  • Het speelgoed is zo duurzaam mogelijk.
  • Het is inclusief, en iedereen kan ermee spelen

Maak online jouw stem uit voor de publieksprijs van Speelgoed van het jaar 2024!

Squishmallows Disney Lion King Simba

Nog meer reviews van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar

De komende weken komen er heel veel blogs online met reviews van de winnaars van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar.
Wil je nog meer lezen over dit speelgoed? Lees dan ook zeker deze blogs of volg de tag

footer 8
Kelly
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.