Skip to Content

Unicorn Academy speelgoed, een set met Unicorn Wildstar & Sophia

Unicorn Academy is niet meer uit ons huis weg te denken. Mijn beide dochters van 5 en 10 genieten onwijs van deze serie die op Netflix te zien is. In het kort voor wie het niet kent: magie, unicorns, kleuren, vriendschap en avontuur. Er zijn meerdere karakters die op een speciale magische school terecht komen. En een ieder krijgt een eigen kracht, outfit en eenhoorn toegewezen. De speelgoedset van Unicorn Wildstar en Sophia, uitgegeven door Spinmaster, is genomineerd voor Speelgoed van het jaar 2024 en wij testen dit Unicorn Academy speelgoed voor jullie uit!

Unicorn Academy speelgoed sophia wildstar Speelgoed van het jaar 2024

Unicorn Academy speelgoed

Ontdek je bestemming met Unicorn Academy Sophia & Regenboog Lichtmagie Wildstar, die zijn geïnspireerd op de Netflix-animatieserie en populaire boekenserie. Kinderen kunnen het magische bondingmoment uit de serie naspelen met de Interactieve Wildstar van 28 cm en de Sophia-pop van 24 cm. Wildstar reageert op aanraking met regenbooglichtjes, geluidseffecten en liedjes uit de serie.

  • Wrijf over de snoet van Wildstar, raak haar hoorn aan en trek aan haar teugels om te zien hoe ze reageert.
  • Houd haar snoet vast om de band te voltooien en je hoort hoe Wildstar dit viert met het liedje van de serie.
  • Als je band sterker wordt, schijnen de witte Lichtmagie-markeringen en de hoorn van Wildstar feller. Ze veranderen in regenboogkleuren als je haar vertrouwen hebt gewonnen.
  • Nadat je vriendjes bent geworden met Wildstar, houd je haar snoet vast om opnieuw muziek af te spelen, raak je haar hoorn aan voor leidend licht en nog veel meer. Zet Sophia op Wildstar en ga op avontuur.

Breid je Unicorn Academy-wereld uit met de modepoppen en eenhoorns (elk afzonderlijk verkocht). Voor kinderen die genieten van eenhoorn- en paardenspeelgoed, poppen en accessoires, spelen met poppenhuizen, verzamelobjecten, pluchen speelgoed en meer, is Unicorn Academy-speelgoed een leuk cadeau voor meisjes voor een verjaardag of andere gelegenheid. Inclusief 2 AA-batterijen en bevat Engelse en instrumentale nummers. Ervaar het buitengewone met Sophia & Regenboog Wildstar.

Speelgoed van het jaar 2024

De vakjury winnaars zijn onthuld voor Speelgoed van het jaar 2024 en Unicorn Academy speelgoed is een van de winnaars waar je op kunt stemmen. Niks dan het beste en veiligste speelgoed van 2024 zit erbij. En het publiek stemt vanaf 10 september op hun favoriete speelgoed. Welke is dat van jou?

Dit jaar viert de Verkiezing Speelgoed van het Jaar haar 50e verjaardag. Sinds 1974 maakt de organisatie met de Nederlandse speelgoedindustrie zich hard voor het aanbod van Goed Speelgoed in Nederland. Een deskundige jury heeft een divers aanbod aan speelgoed en spellen uitgebreid getest en beoordeeld op originaliteit, veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en speelplezier. In 17 categorieën, waaronder Spellen, Kidult 18+ en Elektronica, zijn drie winnaars gekozen die het keurmerk Speelgoed van het Jaar 2024 toegekend krijgen. Via het keurmerk kunnen consumenten eenvoudig het beste en veiligste speelgoed herkennen. Nu is het publiek aan de beurt om per categorie te bepalen welk speelgoedartikel de winnaar wordt van de gouden publieksprijs door hier te stemmen. Bijvoorbeeld op Unicorn Academy speelgoed.

speelgoed van het jaar 2024

Keurmerk

Dit keurmerk wordt toegekend aan de winnaars door een deskundige vakjury, bestaande uit 20 deskundigen met diverse achtergronden in de speelgoedbranche. Zij beoordelen en testen of de speelgoedartikelen voldoen aan de volgende eisen van Goed Speelgoed:

  • Veilig & getest. Voldoet aan alle wetgeving.
  • Origineel & geen namaak. Wordt door de aanbieder op een eerlijke manier verkocht.
  • Kwalitatief & optimaal speelplezier biedend.
  • Dit speelgoedartikel is zijn geld waard.
  • Zo Duurzaam mogelijk. Duurzaamheid speelt een belangrijke rol bij de productie van het artikel.
  • Inclusief. Goed Speelgoed sluit niemand uit. Iedereen speelt mee.

Speciaal voor het 50-jarig jubileum vindt er een extra verkiezing plaats: de Nostalgische 50. Tijdens het Speelgoedfestival op het Spellenspektakel op 9 en 10 november kunnen bezoekers kiezen welk speelgoedartikel officieus het beste speelgoed van de afgelopen 50 jaar was. Meer informatie volgt later.

Op 14 november vindt het Speelgoed Gala plaats waar de winnaars van de gouden publieksprijzen bekend worden gemaakt. Stem op de vakjury winnaars en maak kans op prachtig Goed Speelgoed. Ik denk dat de stem van mijn oudste dochter gaat naar Unicorn Academy speelgoed. Want sinds Wildstar en Sophia uit de doos zijn, is ze onafscheidelijk van dit duo.

Unicorn Academy speelgoed Wildstar en Sophia

De grote vraag natuurlijk, want Unicorn Academy speelgoed is dan wel al een winnaar waar je op kan stemmen. Maar sluiten wij ons allen in huis hierbij aan? Mijn dochters zijn vrij direct het erover eens…de ‘wauws’, ‘wows’ en ‘prachtig’ vliegen direct al om mijn oren. En eerlijk is eerlijk, dit speelgoed is echt prachtig. Zelfs in de doos is het mooi.

Wat de grote ‘wauwfactor’ is dan? Dat is Wildstar die licht geeft. Prachtige kleuren en patronen kleuren deze unicorn. En eenmaal uit de doos blijkt het Unicorn Academy speelgoed nog ingenieuzer in elkaar te zitten dan gedacht. Je kan echt een soort van connectie maken door bepaalde handelingen waardoor Wildstar zelfs muziek af kan spelen. Die handelingen verklap ik niet maar zitten gewoon bijgevoegd in de doos. Sophie is ook echt heel mooi en mijn dochters roepen meteen in koor dat ze haar speciale ketting om heeft! Deze bevat kennelijk magie en is van haar verdwenen vader.

We snappen alle drie waarom dit speelgoed genomineerd is. Unicorn Academy speelgoed is indrukwekkend, stevig en fantasievol. Het is echt prachtig en menig kind zal hier net zo enthousiast over zijn. Wij sluiten ons dus unaniem aan bij dit keurmerk van Speelgoed van het jaar 2024 en grote kans dat een van onze stemmen naar dit speelgoed item gaat!

Je koopt het onder andere via bol *

De foto’s doen geen eer aan hoe mooi dit is. Bezoek vooral de social media kanalen van MamaScrapelle voor video, Reels en TikToks waarbij je Unicorn Academy speelgoed nog beter ziet. En ook de andere winnaars. We testen er veel voor jullie uit komende periode. Volg ze via de speciale tag

Footer4 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.