Skip to Content

Tienerfeestje Bounce Valley Den Bosch – een perfect feest!

Als je kinderen inmiddels tieners zijn, is het nog steeds leuk om een feest te geven voor hun verjaardag. Mijn eigen dochter werd nu 13 jaar, en wilde wel graag iets met haar vriendinnen doen. Maar een kinderfeestje, dat is maar kinderachtig. Na even nadenken kwamen we op een perfect tienerfeestje in Bounce Valley Den Bosch. Lekker springen met je vriendinnen! Benieuwd naar onze ervaringen? Lees dan zeker deze blog!

Tienerfeestje Bounce Valley Den Bosch pizza pizza's friet fries

Met je tienerfeestje naar Bounce Valley Den Bosch

Nu mijn oudste dochter inmiddels in de tweede klas zit van de middelbare school, zijn de kinderfeestjes niet meer zoals je ze kent van de basisschool. De meeste meiden houden een feestje thuis, waarbij ze wat vriendinnen uitnodigen. Maar als ouder mag je daar natuurlijk niet bij zijn, dat is echt heel erg stom. Dus de meeste ouders zijn dan verbannen naar de slaapkamer of zolderkamer tijdens zo’n feestje. Of je moet een extra kamer hebben, waar de kinderen afgesloten kunnen zitten, los van hun ouders. Nu had ik zelf niet zoveel zin om een hele avond op de zolderkamer te zitten én houdt mijn dochter van actieve dingen. Zodoende kwamen we op een tienerfeestje bij Bounce Valley Den Bosch. Hier was ik een paar weken geleden al een keer geweest met mijn meiden, en die waren ontzettend enthousiast. De keuze voor een jumpfeestje was dan ook vlug gemaakt!

Tienerfeestje Bounce Valley Den Bosch trampoline luchtkussen

Een Golden Disco Party

Voor het tienerfeestje Bounce Valley Den Bosch kun je kiezen uit verschillende arrangementen. Wij hebben gekozen voor de zogenaamde ‘Golden Disco Party’. Deze feestjes vinden plaats op vrijdag- of zaterdagavond. Je kunt kiezen voor een starttijd van 17.00 uur, 17.30 uur of 18.00 uur. Het feest duurt 3 uur, dus wij hebben ervoor gekozen om van 18.00 uur tot 21.00 uur te gaan. Zo hebben de tieners echt een leuke avond!
Wat houdt een Golden Disco Party in bij Bounce Valley?

  • 3 uur lang jumpen
  • Een cadeautje voor de jarige
  • Unlimited Bounce Booster (onbeperkt limonade)
  • Onbeperkt pizza of curly fries
  • Slush Puppy in een bewaarbeker
  • Voor iedereen een paar Bounce sokken
  • Een eigen party-tafel
springen sweeper

De ontvangst

Mijn dochter had 5 vriendinnen uitgenodigd, dus in totaal waren ze met zijn zessen. Toen we binnen kwamen werden we vriendelijk welkom geheten. De meiden hadden zin om al te beginnen, maar eerst mocht de jarige een cadeautje uitzoeken. Op aanraden van haar vriendinnen is ze voor de roze Bounce Valley muts gegaan…. De jarige kreeg een speciaal paar sokken en vervolgens werden de meiden meegenomen naar hun eigen tafel. Daar lag er al voor iedereen een placemat klaar, met een beker. En kregen de andere meiden ook hun Bounce sokken. En daarna kon het jumpen beginnen!

Mand met schoenen witte sportschoenen sneakers nike krat

Lekker springen

En het springen bij Bounce Valley is echt heel leuk. Bounce Valley Den Bosch is geen trampolinepark, maar een luchtkussenpark. Dat houdt in dat je dus een enorm luchtkussen hebt, met verschillende obstakels. Zo is er een obstacle run, zijn er grote ballen waar je overheen kunt springen, een vulkaan waar je op kunt klimmen, een ladder met een bel bovenaan en pilaren. Ook is er nog zo’n grote bal/ kogel, waarmee je moet proberen om elkaar van een blok af te slingeren. Ook was er een spel met knoppen die je zo snel mogelijk moet indrukken.

Tienerfeestje Bounce Valley Den Bosch

En dan is er nog een wipe-out. Ongeveer één keer per uur gaat er een liedje spelen, (iets van ‘kom maar naar de sweeper’… ik weet even niet meer zeker hoe dat ding heet). Dit is namelijk een onderdeel waarbij een medewerker aanwezig moet zijn, deze bedient de knoppen van het apparaat. De machine gaat dan draaien, en je moet zorgen dat je niet van je blok wordt geveegd. De ene keer moet je springen, de andere keer bukken. Zeker heel leuk om te doen tijdens een tienerfeestje Bounce Valley Den Bosch!

bounce booster ranja limonade tap tappen slush

Dorst, dorst en nog meer dorst

Tja… en van al dat springen krijg je dorst. Niet zomaar een beetje dorst, maar enorme dorst. Toen we binnen kwamen viel het al op dat het behoorlijk warm was. Daarom werd de eerste ranja meteen gehaald. Want tijdens je tienerfeestje in Bounce Valley Den Bosch mag je onbeperkt Bounce Booster (limonade) tappen. Iedereen krijgt zijn eigen beker, en deze mag je onbeperkt vullen bij grote tapmachines. Deze zijn gekoeld en worden goed bijgehouden. Ze worden regelmatig bijgevuld en schoongemaakt.
Er zijn 3 smaken ranja, en er is ook een tap met gekoeld water. De smaken zijn framboos, tropical en grenadine (of zoals de kinderen zeggen: rood, oranje en groen).
En er is nog meer te drinken, want je krijgt ook een beker met Slush Puppy. Deze wordt geserveerd bij de maaltijd.

bounce valley slush puppy met rietjes

Lekker eten bij je tienerfeestje Bounce Valley Den Bosch

Vooraf hadden de meiden vooral de meeste vragen over het eten: want wat houdt dat in: onbeperkt pizza en curly fries eten? Hoe doen ze dat? Want ze hadden reuze honger, en waren bang dat ze te weinig eten zouden krijgen. Tja… tieners….
Toen we binnen kwamen werd er bij de meiden geïnventariseerd wat de meeste kinderen lekker zouden vinden. Er was keuze uit pizza margarita, pizza salami, pizza barbecue kip (met halal kip) en curly fries. Bij elke optie mochten de meiden aangeven of ze dit lekker vonden. Zo werd er een overzicht gemaakt van wat er het meest gekozen is. Bij het eten werden er uiteindelijk 5 pizza’s en 2 borden friet op tafel gezet. De meiden vielen aan, en vooral de curly fries vielen enorm in de smaak! Die borden waren razendsnel leeg, dus werd er gevraagd of er nog meer mocht komen. Even later werden er dus nog 2 borden gebracht. En ook die werden helemaal op gegeten, maar toen zaten de meiden wel echt vol, en was het tijd om weer verder te springen!

De mening van de meiden

Oké, laat ik eerlijk zijn. Vooraf vond ik het best even spannend of de meiden het wel leuk zouden vinden. Want omdat er vooral veel feestjes bij vriendinnen thuis werden gegeven, was het natuurlijk even spannend of dit tienerfeestje bij Bounce Valley Den Bosch wel in de smaak zou vallen. Maar dat was nergens voor nodig, de meiden waren mega enthousiast!

Bij binnenkomst konden de meiden al niet wachten om naar binnen te gaan. En tijdens het feestje werd er volop gesprongen. Het was wel echt heel erg warm, dus ze gingen regelmatig even zitten voor wat te drinken, maar daarna gingen ze weer lekker door. De meiden vonden het vooral heel leuk worden toen er nog een andere groep voor een feestje kwam. Daarvoor was het vrij leeg, en ze vonden het juist heel leuk dat er wat meer kinderen waren van hun leeftijd, dan kon je daar ook mee springen.

Van de medewerker begrepen we dat het nu wat rustig was, maar in de winter worden er wel echt veel feestjes gegeven.
En ook voor ouders is een tienerfeestje Bounce Valley Den Bosch ideaal, je hoeft als ouder echt niets te doen (behalve er heen te rijden). Natuurlijk is het wel nodig dat je aanwezig bent om een oogje in het zeil te houden, maar wat een verschil met feestjes van toen de meiden nog jonger waren!
Na afloop stapten wij weer in de auto met vermoeide, maar ontzettend blije tieners.

Tienerfeestje Bounce Valley Den Bosch springkussen luchtkussen

Gegevens Bounce Valley Den Bosch

Openingstijden:

  • woensdag, donderdag, zondag van 10.00 -18.00
  • vrijdag en zaterdag van 10.00 – 21.00
  • Tijdens schoolvakanties elke dag geopend

Adres: Veldweg 22, Hedel

Wil je meer informatie over de verschillende opties voor kinderfeestjes, of zelf ook een leuk tienerfeestje Bounce Valley Den Bosch, klik dan hier!

En wellicht nog een goede tip, als je twijfelt of Bounce Valley wel een leuke locatie is voor een kinderfeestje, heb je ook de mogelijkheid om een flitsbezoek te brengen. Dat kan op de donderdagen, en je mag dan maximaal 20 minuten binnen om even te snuffelen. Hoe leuk is dat?

springkussen glijbaan

Lees ook deze blogs over leuke kinderfeestjes:

Footer 6 nieuw
Kelly
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.